Студент в Стопанската академия в Свищов е открит прострелян. Тялото на

...
Студент в Стопанската академия в Свищов е открит прострелян. Тялото на
Коментари Харесай

Откриха прострелян студент от Стопанската академия в Свищов

Студент в Стопанската академия в Свищов е открит прострелян. Тялото на студент а е било открито през вчерашния ден следобяд сред селата Хаджидимитрово и Совата с прострелна рана в региона на главата. В непосредственост до тялото на мъжа имало лека кола и пушка , която е законно притежавана от студент а.

Младежът е студент в в Стопанската академия в Свищов , магистър по туризъм, на 30-годишна възраст от Русе. От понеделник обаче той бил е неопределеност. Изяснено е, че в понеделник Александър тръгнал на изпит, само че се оказало, че няма пари да си заплати таксата. След това той не се прибрал нито у дома, нито отишъл на изпит.

Родителите на студент а афишират, че той е липсващ и почнали да го търсят в Свищов. Органите на реда също подхванали дейности по издирването на студент а.

Младият мъж е бил видян по време на обход в региона на основен път.

Тялото на студент а е откарано за аутопсия. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Криминалисти работят по случая. Към момента няма ясното по отношение на това дали става дума за самоубийство или съзнателно закононарушение.Не е ясно и къде е бил Александър през последните няколко дни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР